Bissell AirRAM, de beste draadloze steelstofzuiger

Vorige week schreef ik over, naar mijn mening, het neusje van de zalm van Bissell, de Bissell Vac & Steam. Als u denkt dat u hiermee alles heeft gezien dan heeft u het echter compleet mis. Deze week deel II in de Bissell-special, de Bissell AirRAM. Misschien iets minder vernieuwend en origineel dan de Bissell Vac & Steam, maar daarentegen zeker wel de moeite waard om eerst even het bovenstaande filmpje te kijken en daarna deze Bissell AirRAM draadloze steelstofzuiger te ontdekken!

Draadloze steelstofzuigerBoot Machine, de eerste stofzuiger

In 1901 kwam ene Hubert Booth met het geniale idee om tijdens het schoonmaken stof niet weg te blazen maar op te vangen in een zak. Na een poosje van ontwikkelen was eind 1901 de 50 kilo wegende en allereerste Booth Machine daar. Iets wat in het begin nog door paarden werd voortgetrokken, 50 kilo woog en alleen bestemd was voor de rijken, is inmiddels uitgegroeid tot een eerste levensbehoefte voor ieder gezin en ieder huishouden. Of het nu een sledestofzuiger, handstofzuiger of steelstofzuiger is, in ieder huis is er minstens één te vinden. Zo’n 110 jaar na dato vond Bissell het wel tijd voor de volgende stap in de wereld van stofzuigers.

De Bissell AirRAM is Bissell’s paradepaardje als het gaat om krachtige vacuumcleaning en dat is niet zo heel erg gek. Waar concurrentie niet meer verder kan, daar gaat de Bissell AirRAM verder. De wendbaarheid van een kruimeldief zonder snoer, de power van een krachtige stofzuiger, het lichte gewicht van een swiffer en het gebruiksgemak van een dweil, de Bissell AirRAM draadloze steelstofzuiger is geboren!

Waarom de Bissell AirRAM draadloze steelstofzuiger?

Het belangrijkste van een stofzuiger is dat hij, hoe gek ook, stof opzuigt. En dat is precies waar het bij veel stofzuigers nog al eens fout gaat. Niet iedere stofzuiger zuigt gelijk al het vuil dat hij tegenkomt op, maar de Bissell AirRAM doet dat wel. Dit komt namelijk door het vacuüm dat ontstaat door de borstels die met maar liefst 3000 rotaties per minuut ronddraaien. Hierdoor wordt het fijne stof en haren, maar ook grover vuil eenvoudig opgezogen en gedeponeerd in de afvalcontainer.

Opslag van vuilSlim en snel legen van de container

En daarmee zijn we gelijk aangekomen bij iets wat de AirRAM steelstofzuiger uniek maakt. De afvalcontainer is namelijk zo vormgegeven dat al het opgezogen vuil in twee balen wordt samengeperst. Hierdoor kunt u hem wel heel makkelijk legen, want u klikt de container los en mikt de twee balen vuil in de vuilnisbak. Geen rondvliegend stof meer dus!

Eenvoudig, snel en superslim in gebruik

Bissell doet er bij al zijn producten alles aan om het product zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat iedereen Bissell kan gebruiken. Ook in de Bissell AirRAM draadloze steelstofzuiger hebben ze dit idee meer dan succesvol doorgevoerd. Dankzij het soft-touch handvat heeft u een volledige controle over het hele apparaat. De zuigkop is slechts 10 cm hoog en komt dus makkelijk onder stoelen, tafels en banken. Wat de Bissell AirRAM helemaal uniek maakt is de enorme wendbaarheid van het apparaat. U bepaalt zelf welke richting hij opgaat en zuigt niet alleen in voorgaande of achteruitgaande beweging. En ik schreef zojuist al het een en ander over het opslag van vuil, maar het onderscheidende van Bissell is zelfs in de stoffilters doorgevoerd. Deze zijn namelijk uitwasbaar en keer op keer weer te gebruiken. U hoeft dus geen dure, nieuwe filters meer te kopen, maar kunt uw hele leven doen met één setje filters! Daarnaast is hij met zijn gewicht van slechts 3,7 kg enorm licht in zijn soort, want vergelijkende stofzuigers kunnen wel 10 kg wegen.

De power van de Bissell draadloze steelstofzuiger

Het klinkt bijna te mooi voor woorden, zoveel kracht in zo’n compact en wendbaar apparaat. En denkt u dat dit alles is, de Bissell AirRAM heeft nog meer geheimen. Wat te denken van de zuinige Lithium-ion F.U.E.L. batterij, die extra snel is opgeladen en maar liefst goed is voor 40 minuten non-stop zuigkracht achter elkaar. Aan de voorkant van de AirRAM wordt met een luxe LED-bar aangegeven wat de status van de batterij is. Moet hij opgeladen worden of kan dat nog wel even wachten? U ziet het in een oogwenk, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bissell AirRAM, de beste stofzuiger van de toekomst

Bissell AirRAM, de draadloze steelstofzuiger van de toekomst?

Of de Bissell AirRAM over 10 jaar DE stofzuiger van dat moment is kan ik u helaas niet garanderen, misschien denken we dan wel hetzelfde over de Bissell AirRAM als dat we nu doen over de allereerste stofzuiger. Dat de Bissell AirRAM deze potentie in zich heeft is wel duidelijk, en des te mooier is het dan ook dat we nu al kunnen genieten van de stofzuiger van misschien wel de toekomst! Naar mijn mening is de Bissell AirRAM op dit moment in ieder geval de beste keuze als u op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger. Hij heeft de kracht van een krachtige zuiger, maar het gebruiksgemak van een sweeper. Eigenlijk het goede van twee dingen op een geweldige manier samengebracht in één apparaat!

Bestel de Bissell AirRAM

Als exclusief online verkoper van de Bissell producten is ook de Bissell AirRAM draadloze steelstofzuiger bij NoviSell verkrijgbaar. Tot 30 juni profiteert u van € 25,- korting op de Bissell AirRAM door de kortingscode AIRRAM14 te gebruiken. Kijk om gebruik te maken van deze korting of voor meer informatie over de Bissell AirRAM op NoviSell.nl.

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme