Bissell, de krachtpatser onder stoomreinigers, stofzuigers en andere huishoudapparaten

Bissell AirRAMIk schreef al eens over het enorme aanbod in de wereld van schoonmaak apparaten, met hierbij in het bijzonder de stoomreiniger. De enorme hype rondom de kracht van stoom blijft door verschillende productontwikkelaars natuurlijk niet onopgemerkt en allemaal willen ze een gooi doen naar dat ene product dat boven alle andere stoomreinigers uitstijgt. Het aanbod is enorm en dat er groot verschil zit in het aanbod hebben we al eerder gezien en waar we op moeten letten bij de aanschaf van een stoomreiniger heeft u vast ook al gelezen. Nee? Dat kan dan gelukkig nog hier!

Nu staat er weer een nieuw merk in de startblokken om de Nederlandse markt te gaan veroveren, Bissell! Normaal gesproken betekent dit alleen dat uw keuze nog moeilijker wordt, maar in dit geval niet. Bissell is voor u hoogstwaarschijnlijk nog een onbekend merk, maar het is een grote naam in Amerika. Niet voor niets is NoviSell laaiend enthousiast over Bissell, zij brengen de schoonmaakwereld naar een nieuwe dimensie!

Wat is Bissell?

Bissell is van oorsprong een familiebedrijf uit Amerika die zich sinds de oprichting in 1876 bezig heeft gehouden met deepcleaning en andere floorcare producten. Het is in al die jaren uitgegroeid tot een enorme speler op de markt van huishoudelijke apparaten en zijn inmiddels marktleider in Noord-Amerika.

Bissell is een familiebedrijf en staat dus voor het overgrote deel van hun leven in dezelfde schoenen als u. Zij weten als geen ander welke klusjes in het huishouden echt vervelend zijn en bij welke klus u wel wat hulp kunt gebruiken. Voor al deze situaties ontwikkelen zij hun producten.

De jarenlange ervaring en succesvolle samenwerkingen hebben geleid tot een enorm aanbod vol krachtige, effectieve, eenvoudige en snelle schoonmaakapparaten en producten. Een volledig assortiment dat voor iedere schoonmaakklus in huis wel een geschikte krachtpatser bevat. Verschillende diepte- en tapijtreinigers, stofzuigers, draadloze sweepers en stoomreinigers zijn de basis van het hele Bissell-assortiment. In de komende weken zullen al deze producten uitgebreid geïntroduceerd worden op ons blog, maar alle Bissell-producten hebben één ding gemeen: de innovatie en enorme kracht van Bissell.

Waarom is Bissell nou zo speciaal?

Bissell Vac en Steam

Bissell Vac&Steam, makkelijk vullen en direct te gebruiken

U vraagt zich nu waarschijnlijk af waarom Bissell nou zo speciaal is en waarom ik zo enorm enthousiast ben over de producten. Dat is eenvoudig te verklaren, ik heb de producten namelijk in m’n handen gehad en vanaf dat moment ben je verkocht. Op elk gebied; of het nou gaat om schoonmaakkracht, wendbaarheid, snelheid, design of gewicht, Bissell wint het op ieder vlak.

Daarnaast werkt Bissell samen met verschillende innovatieve partijen. Deze samenwerking zorgen ervoor dat alle Bissell-producten geen gewonen schoonmaakapparaten zijn, ze zijn uniek!

British Allergy Foundation

De British Allergy Foundation heeft aangetoond dat alle Bissell-producten anti-allergisch werking. Er wordt zeer krachtig en diep schoongemaakt wat er voor zorgt dat al het stof wordt opgezogen en huisstofmijt wordt gedood.

Febreze Partnership

Bissell werkt samen met Febreze. Deze samenwerking heeft geleid tot een unieke formule die niet alleen schoonmaakt maar ook vieze, nare geurtjes uit uw huis laat verdwijnen en uw vloer weer een frisse geur terug geeft. Welke geur dat is beslist u helemaal zelf! Een samenwerking die inmiddels al heeft geleid tot een mooie toevoeging op alle stoomproducten van Bissell, uniek!

Which? Best Buy Label

Verschillende producten van Bissell hebben het Best Buy Label van Which? Een keurmerk dat wordt toegepast op de allerbeste apparaten in zijn soort. Ieder product wordt uitgebreid getest en vergeleken met zijn soortgenoten en alleen het apparaat met de beste resultaten krijgt het Best Buy label. U kunt er dus op vertrouwen dat deze producten het neusje van de zalm zijn.

Microban

Microban is een groot merk in ziekenhuizen en dat is niet voor niets. De producten van Microban zijn anti-bacterieel en reinigen optimaal. Bissell is het enige merk dat deze technologie en producten met huishoudelijke apparaten combineert, waardoor de schoonmaakkracht van Bissell zich onderscheidt van de kracht van de andere huishoudelijke apparaten.

Scotchgard Protector

De nauwe samenwerking met Scotchgard van 3M, hebben het mogelijk gemaakt dat de Scotchgard technologie ook in de Bissell-apparaten is verwerkt. Zo maken deze producten niet allemaal uitstekend schoon, maar wordt er ook een beschermende laag gegeven aan bijvoorbeeld uw vloer.

Bissell: vernieuwend, uniek en krachtig

Dat Bissell uniek in zijn soort is moge nu wel duidelijk zijn. De producten van Bissell gaan verder waar de concurrentie stopt, waardoor Bissell voor mij met kop en schouders boven het overvolle bos aan schoonmaakapparaten uitsteekt.

NoviSell is dan ook trots om te kunnen zeggen dat de Bissell producten uiteraard te bestellen zijn in de webshop. Neem eens een kijkje op de speciale Bissell-afdeling. Bent u nog niet uitgelezen en wilt u meer informatie over Bissell en zijn producten, kijk dan op de site van Bissell Nederland.

In de komende weken zullen de verschillende producten van Bissell nog eens uitgebreid worden behandeld op ons blog. Houd daarom dit blog in de gaten en zorg dat u niks mist van Bissell en zijn geheimen.

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme