Bissell Vac & Steam vloerreiniger, stofzuigen en stomen in één

Gaat u er maar eens goed voor zitten, want NoviSell presenteert u als eerste in de Benelux de Bissell Vac & Steam. De meest innovatieve en vernieuwende vloerreiniger die op dit moment op de markt te vinden is. Vorige week stelde ik Bissell voor aan u en heeft u kunnen lezen wat Bissell zo speciaal maakt en waarom NoviSell zo enthousiast is over dit merk, vandaag staat (zoals beloofd) het eerste Bissell floorcare product centraal bij NoviSell. En we hebben hierbij gelijk gekozen voor het oogappeltje van Bissell, de Bissell Vac & Steam.

Stofzuigen en dweilen in één beweging

Waarom de Bissell Vac & Steam het oogappeltje van Bissell is mag uit bovenstaande video wel duidelijk zijn. Ik raad u dan ook zeker aan, voordat u verder leest, deze korte infomercial eens te bekijken. De veelzijdigheid, schoonmaakresultaten, snelheid en slimme vormgeving zorgen er voor dat de Bissell Vac & Steam het meest revolutionaire apparaat van Bissell is.

Stomen en stofzuigen tegelijkertijd, Bissell Vac&SteamDe naam zegt het eigenlijk al wel, met de Bissell Vac & Steam stofzuigt en dweilt u tegelijkertijd iedere harde vloer. In voorwaartse beweging wordt het vuil door de krachtige cyclonische zuiger moeiteloos opgezogen en weekt de gloeiend hete stoom zelfs de meest hardnekkige vlekken los. In achterwaartse beweging wordt het losgeweekte vuil opgenomen door de Microban schoonmaakdoeken.

Zo stofzuigt u uw vloer én reinigt u hem grondig met stoom met één
apparaat en met één eenvoudige beweging.

Slimmigheidjes

Natuurlijk is het samenbrengen van een stofzuiger en een stoomreiniger al heel slim en innovatief. Dit maakt de Bissell Vac & Steam al uniek in de wereld van vloerreinigers, maar daarnaast is de hij uitgerust met nog veel meer slimmigheidjes zodat ook deze vloerreiniger een volwaardig Bissell product is genoemd mag worden.

Hoeken en kanten

De voorkant van de schoonmaakkop is voorzien van verschillende borstels die al het vuil opnemen. Van grover vuil tot het fijnste stof wordt opgezogen. Om echt alles mee te kunnen pakken is de Bissell Vac & Steam vloerreiniger uitgerust met extra hoek/kantenborstels. Zo zuigt hij ook in de hoeken en korts langs plinten en wordt uw hele vloer schoon gezogen.

Volle vuilcontainerBissell Vac&Steam, stoomreiniger en stofzuiger in één

Zoals eerder gezegd zuigt de krachtige cyclonische zuiger al het vuil op en deponeert het in de vuilcontainer. Deze container is met een korte schuifbeweging van de Bissell Vac & Steam te verwijderen, zodat u er gemakkelijk mee naar de prullenbak kunt lopen. Houdt de vuilcontainer boven de zak en klik de container open. Hierdoor heeft de Bissell Vac & Steam de kracht van een volwaardige cycloon stofzuiger maar het gemak van een sweeper.

Snel klaar om te stomen

Waar het bij andere stoomreinigers soms een heel gedoe is voordat u echt kunt beginnen met stomen, is dit bij de Bissell Vac & Steam niet het geval. In nog geen minuut heeft u de tank gevuld en is het water al op temperatuur om mee te stomen. Het vullen van de tank gaat perfect met de meegeleverde maatbeker en slimme vuldopje, zodra het water in de tank komt zal het klaargemaakt worden om mee te stomen. Binnen 30 seconden is een volle watertank opgewarmd en klaar voor maar liefst 15 minuten constante stoom.

Directe stoom zodra u dat wenst

Zowel de hoeveelheid als de duur van de stoom bepaalt u geheel zelf met de stoomtrigger op de Vac & Steam. Selecteer hi of low voor de hoeveelheid stoom en druk de trigger in om de stoom te bedienen. Zo komt er alleen stoom uit de stoomkop als u dat wenst. Daarnaast gebruikt de Bissell Vac en Steam alle stoom direct op de schoon te maken ondergrond. Zo gaat er, in tegenstelling tot andere stoomreinigers, geen stoom verloren en haalt u alles uit de enorme stoomkracht.

Bissell Vac & Steam vloerreinigerVervangen van schoonmaakdoeken

Met de Bissell Vac & Steam is het ook geen gedoe om de vuile schoonmaakdoek van de stoomkop te halen om hem daarna uit te kunnen wassen. Dankzij het handige kliksysteem klikt u de vloerreiniger makkelijk los van de stoomkop, waarna u de Microban schoonmaakdoek eenvoudig verwijderd. De schoonmaakdoeken zijn daarnaast wasmachinebestendig zodat u ze kunt blijven gebruiken, keer op keer.

Apart te gebruiken

Hoe handig het gebruik van de stoomreiniger en stofzuiger tegelijkertijd ook is, Bissell weet ook wel dat u het niet iedere keer tegelijk wilt gebruiken. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat bij de Bissell Vac & Steam beide functies ook apart te gebruiken zijn. Zo schakelt u eenvoudig de stofzuiger in zodat u uw vloer snel schoon kunt zuigen of zet u alleen de stoomreiniger aan om de badkamervloer even te stomen. U hebt de regie dus volledig in uw eigen handen.

In hoogte verstelbaar

Natuurlijk is niet iedereen even groot. Om ervoor te zorgen dat toch iedereen gebruik kan maken van de Bissell Vac & Steam is de steel snel en eenvoudig in hoogte verstelbaar. Op zijn laagst is hij 90 cm hoog en op zijn hoogst 118 cm. Dit is natuurlijk enorm handig voor tijdens het gebruik, maar ook na het gebruik zorgt dit voor veel gemak. Schuif de steel na gebruik namelijk helemaal in en zorg ervoor dat de Bissell Vac & Steam zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.

Beste stoomreiniger!Bissell Vac&Steam, beste vloerreiniger

De Bissell Vac & Steam is dus een erg uitgebreide vloerreiniger die voorzien is van de meeste handige en bruikbare snufjes. Hierin onderscheidt Bissell zich enorm van merken als Shark en Phillips en ondervangen zij alle problemen die u met een stoomreiniger kunt hebben. Het vullen van de tank, vervangen van een doek, gebruik van het apparaat of de tijd die u moet wachten om te kunnen stomen, in de Bissell Vac & Steam wordt dit allemaal prima opgelost.

Ik denk dan ook dat de Bissell Vac & Steam dé perfecte aanvulling in ieder huishouden is. U kunt kiezen voor een stofzuiger en stoomreiniger los van elkaar, waarbij u al snel enkele honderden euro’s kwijt bent of u kiest voor de Bissell Vac & Steam waarbij u van zowel de stofzuiger als de stoomreiniger een uitstekend product hebt in één apparaat. Ik heb mijn keuze bij deze alvast gemaakt!

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme