De Infrarette: gegarandeerd een heerlijke gourmetavond!

Infrarette - gezond gourmetten

De jongens van Food and Fun waren een aantal jaar geleden de eerste die de Pizzarette in Nederland brachten. Een enorm succes volgde en velen van u hebben ongetwijfeld al eens een fijn avondje Pizzaretten meegemaakt. Als u dat nog niet heeft gedaan, dan wordt het nu toch wel hoog tijd. U zult de pizzabakker in uzelf versteld laten staan met deze Pizzarette-tips. Nu is Food and Fun terug met, hoogstwaarschijnlijk, het volgende succesnummer: de Infrarette! Met de Infrarette ervaart u de gezelligheid en het gevoel van een gezellige gourmet-avond, maar dan zonder al die vervelende dingen van het gourmetten.

Geen rook, geen geurtjes en geen tranende ogen!

Het grootste geheim van de Infrarette: de kleine infrarood salamandergrill in de kap van de Infrarette. Deze grill verwarmt het eten van boven, waardoor de bakplaat niet enorm heet wordt. Hierdoor zal het vet uit uw stukje vlees niet gaan aanbakken en roken. Dit is namelijk een groot nadeel van gourmetten. Begrijp met niet verkeerd, want ook ik vind gourmetten gezellig, maar de enorme rookontwikkeling in huis is toch minder te noemen. De rook ontstaat doordat vet aanbrandt op de gloeiende plaat. Daarnaast zit er ook een heerlijk muf luchtje aan deze rook die de weg naar uw kleding, gordijnen en bank feilloos weet te vinden. Resultaat na een avondje gourmetten: een huis vol rook, pijnlijke ogen en verschrikkelijk ruikende kleding en gordijnen!

De Infrarette wordt zoals gezegd van bovenaf verwarmd en zorgt voor een minimale rook en minimale gevolgen! Daarnaast loopt de bakplaat van de Infrarette ook ligt af, zodat het eventuele vet in het opvangbakje zal stromen.

Super, uber, mega, keigezondInfrarette vetbakje

Het klinkt misschien overdreven, maar het is echt zo. Met de Infrarette heeft u geen olie of boter nodig, hooguit om extra smaak toe te voegen. Ook dit komt doordat het eten van bovenaf wordt gebakken. De bakplaat wordt wel heet, maar niet zo heet dat uw stukje vlees aan kan bakken. Geen boter of olie betekent uiteraard super gezond en puur van smaak. Iets wat met de conventionele gourmetpan wel anders is, want dan moet u ieder kwartier de plaat weer even invetten omdat de stukjes vlees weer aan beginnen te bakken. En dan heb ik nog niks gezegd over de spetterende olie die u en uw kinderen op de armen mogen ontvangen!

U mag kiezen: volgezogen, aangebrande en smakeloze lapjes vlees van de gourmetplaat of heerlijke, smaakvolle en gezonde stukjes vlees van de Infrarette. Ik heb mijn keuze al gemaakt!

Restaurantkwaliteit

Met de Infrarette wordt een gezellige gourmet-avond ook nog eens veel smaakvoller. Want hoe leuk gourmetten ook is, tegen het eind van de avond smaakt ieder stukje hetzelfde en proeft u het verschil tussen kip en olifant echt niet meer. Op de Infrarette is dit totaal anders. Door de gelijkmatige verhitting wordt uw biefstukje gelijkmatig van boven gebakken. Daarnaast zuigt het vlees zich niet vol met vet of olie en blijven alle vleessappen intact. Heerlijke, sappige en malse stukjes vlees komen zodoende op uw bord te liggen! Daarnaast kunt u de hoogte van de salamandergrill zelf instellen zodat u het tempo aan tafel eenvoudig kunt bepalen en de hitte op de plaat gemakkelijk kunt minderen.

Het zal erop gaan lijken dat u in een sterrenrestaurant aan het eten bent, terwijl u eigen heerlijk aan uw eigen tafeltje aan het Infraretten bent.

SchoonmakenInfrarette schoonmaken

Daar waar de gezelligheid een hoop ergernissen nog kan compenseren, is de afwas toch wel een hele grote druppel in de Gourmet-emmer. De vette bakplaat met aangebrande etensresten, alle die kleine pannetjes die iedereen vergeten was en dus ook lekker zijn aangekoekt en die smerige houten spatels die eigenlijk net zo goed direct de grijze bak in kunnen. Uw gezellige avondje gourmetten met vrienden of uw gezinnetje wordt er zo niet veel leuker op.

De Infrarette heeft daarentegen drie onderdelen die vies zullen worden. De tweedelige bakplaat zal wat vettig zijn het vetbakje zal vol met vet zitten. De plaat is zo schoon en ook het vetbakje is sneller schoon dan vuil. (Tip: doe voordat u gaat Infraretten een laagje water in het vetbakje, zodat het vet op het water blijft drijven, dit scheelt nog meer schoonmaakwerk)

De gezonde tour!

Bent u er klaar voor? Klaar voor een gezonde levensstijl met de gezelligheid van eerst? Dan is het nu echt tijd om als één van de eerste de Infrarette aan te schaffen. Ter introductie vindt u de Infrarette bij NoviSell voor een wel hele aantrekkelijke prijs van €129,-!

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme