Lineafreeze en Lineatabs, een nieuwe manier van afvallen

Het perfecte lichaam?!

Eerder schreef ik al over de enorme drang van ons om het perfecte lijf te hebben. Trust me, niemand heeft het perfecte lijf, want wat is het perfecte lijf nou precies? Wat is er in godsnaam mis met de mannen met het ‘minder strakke’ buikje (en ja daar maakt ondergetekende deel van uit) ? Of waarom moeten modellen aan het onderstaande verbazingwekkende lijstje voldoen (bron: dutchmodelinfo.nl)

  • Figuur
    Vrouwen moeten +/- maat 36-38 hebben. Heupen tussen 85-95 cm. Taille tussen 60-65 cm. Borst tussen 85-93 cm. Niet te veel vet, gewoon strak dus. Het gaat meer om maten dan gewicht!

Echt helemaal niets is mis met dat kleine vetlaagje, maar we blijven op zoek naar het beste, makkelijkste en eenvoudigste middeltje om af te vallen en hebben hier alles voor over. Natuurlijk begrijp ik ook wel dat u zich lekkerder voelt in een slank lichaam zonder storende probleemgebieden. Om alles binnen de perken te houden koos NoviSell dan ook voor u het meest effectieve, eenvoudigste en succesvolste afslankproduct, beter gezegd, de beste afslanklijn. Met de Lineatabs en Lineafreeze heeft u een afslankmiddel dat gezond is en uw lichaam op een gezonde manier weert tegen vetophopingen en vetcellen.

Maar waarom?

Lineatabs en Lineafreeze is een zeer eenvoudige manier om vet te verbranden en uit uw lichaam te weren. Uiteraard weet ik ook wel dat er honderden, zo niet duizenden, verschillende middeltjes zijn om dit te doen en ik zal zeker niet zeggen dat deze niet zullen werken. Ieder afslank- of vetverbrandingsmiddel heeft wel zijn geheim en dit maakt het zeker uniek. Ook Lineatabs en Lineafreeze hebben zo hun eigen effectieve geheim wat hen uniek maakt. Een geheim wat ons enorm vertrouwen heeft gegeven in deze lijn afslankproducten. Maar wat maakt de Linea-afslanklijn nou zo speciaal?

Lineatabs: bruistabletten die het vet uit uw eten zuigt!Lineatabs afslanktabletten

Allereerst de Lineatabs, waarvan wetenschappelijke tests hebben uitgewezen dat zijn vet uit uw eten effectief uit uw lichaam zullen leiden. Het geheim van Lineatabs? Solusitan! En nee dat is geen sushi-gerecht dat u bij de eerstvolgende Japanner op de kaart zult zien staan, Solusitan is een vezel vervaardigd uit schelpdieren. Solusitan werkt als een magneet door uw lichaam.

Solusitan is namelijk de enige voedingsvezel die positief magnetisch geladen is. Vetcellen zijn daarentegen negatief magnetisch geladen, waardoor Solusitan deze vetcellen als een magneet aan zal zuigen. Hierdoor hebben vetcellen geen enkel moment kans om zich in uw lichaam te nestelen en kunt u ongegeneerd dat lekkere ijsje, stukje chocolade of puntje taart meepakken.

Eén Lineatab bevat 0,33 gram Solusitan wat de bruistablet in staat stelt om maar liefst 14 gram vet uit uw lichaam te ‘zuigen’ ! De overige bestanddelen van Lineatabs zorgen er vervolgens voor dat dit vet wordt omhult en op een natuurlijke wijze uit uw lichaam wordt vervoerd.

Lineafreeze: verkoelende afslankgel die vetweefsel aanpakt

Lineafreeze online kopenWaar Lineatabs zich richt op ‘nieuwe’ vetcellen uit voedsel dat u juist heeft genuttigd, richt Lineafreeze zich juist op de bestaande, gevestigde vetcellen. Hoe? Dankzij het gebruik van Phytosonic en Pleurimincyl. Ook dit kunt u direct weer vergeten hoor. Onthoudt maar dat het ene (Phytosonic) zich richt om het tot wel 20% dunner maken van de laag vetweefsel en de ander (Pleurimincyl) zich meer bezighoudt met de afbraak van dit vetweefsel.

Hierdoor kunt u met Lineafreeze zeer gericht uw probleemgebieden onder handen nemen en in vorm houden. Lineafreeze werkt direct in op de bestaande vetlaag en laat deze in omvang afnemen. Daarnaast zorgen de andere ingrediënten van Lineafreeze voor een koudeschok wat ervoor zorgen dat alle vetcellen een waarschuwing krijgen: ‘Jullie blijven niet lang meer in mijn lichaam!’ Deze koudeschok zal het effect van Lineafreeze versterken en hierbij kunt u ook uw steentje bijdragen. Leg Lineafreeze bijvoorbeeld in uw koelkast om zo de koudeschok extra te versterken.

Lineatabs en Lineafreeze in één pakket!

Lineatabs en Lineafreeze spelen die beiden in op een ander soort vet. Waar de Lineatabs zich richt op ‘nieuwe’ vetten, focust Lineafreeze zich juist op de ‘oude’ vetcellen. Mede hierdoor is de combinatie van deze producten uitstekend en vullen ze elkaar prima aan. Lineatabs en Lineafreeze kunt u daarnaast gebruiken bij ieder dieet of ieder fitnessprogramma, wat volgens ons de Linea-lijn naar de top van afslankproducten brengt!

Ter introductie vindt u bij NoviSell dan ook een knallende, vetverbrandende combi-deal. Normaal betaalt u voor 1 Lineatabs en 1 Lineafreeze € 74,85. Bij NoviSell betaalt u voor dit pakket tijdelijk maar € 43,95 en krijgt u dus 41% korting!

Lineafreeze + Lineatabs online kopen

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme