Meer ruimte in uw kast en koffer dankzij de Space Bag

Space Bags Vacuüm Opbergzakken

U herkent het vast, u bent lekker bezig met de grote voorjaarsschoonmaak en wilt alle winterkleding en spullen het liefst zo snel mogelijk uit uw zicht laten verdwijnen. Maar waar laat u alles, want de dekens, dikke wintertruien, vesten en kussens nemen zoveel ruimte in beslag dat er geen plek meer is voor andere spullen. De reden waarom ze zoveel ruimte in beslag nemen is dat er enorm veel lucht in zit. Lucht dat dankzij de Space Bags volledig uit uw kussens et cetera zal verdwijnen, zodat uw spullen alleen de ruimte innemen die ze echt nodig hebben. Zo creëert u wel 3 keer zoveel ruimte en heeft u dus plek voor andere spullen.

Wat is een Space Bag?

De Space Bags lijkt in eerste instantie op een stevige vuilniszak, maar (alhoewel u hem hier ook voor kunt gebruiken) de Space Bag is meer dan dat. Vul de Space Bag, zip de zak dicht en druk, zuig of rol alle overbodige lucht eruit.

In grote lijnen zijn er 3 soorten Space Bag-systemen te onderscheiden:

Space Bags Roll Off systeem

 1. Roll Off Systeem – bij deze zakken rolt u alle overbodige lucht
 2. Push Down Systeem – hierbij verdwijnt de lucht door de zak in te duwen, bijvoorbeeld bij de Space Bag Toteuit de zak. De lucht gaat eruit, maar komt er niet meer in

3. Vac. Systeem – bij dit systeem zuigt u met behulp van uw stofzuiger de lucht uit de zak, waarna er geen lucht meer bij zal komen.

Het Vac. systeem is waar het allemaal mee begon. De slimme turbo valve sluit als gegoten aan op bijna alle stofzuigers. De lucht gaat er dankzij deze turbo valve wel uit, maar niet terug in. Met de stofzuiger zuigt u werkelijk alle lucht eruit, waardoor het Space Bag Vac. systeem het meest effectieve systeem is.

Maar hoe doet u dat op reis? Daar heeft u namelijk geen stofzuiger tot uw beschikking, waardoor u de Space Bags wel op de heenreis kunt gebruiken, maar de terugreis een ramp wordt. Speciaal hiervoor is het Roll Off Systeem ontwikkeld. Met dit systeem creëert u extra ruimte in uw koffer, zonder hulp van een stofzuiger. U rolt de Space Bag Travel Bag gewoon op en laat de lucht ontsnappen. Tot wel 3 keer meer ruimte in uw koffer, dat wordt shoppen op vakantie!!!

Maar met het Roll Off Systeem en het Space Bag Vac. Systeem waren de makers van de Space Bags er nog niet. Want wat nou als je je interieur combineert met een manier om op te bergen. Dit is te zien in de nieuwste lijn van Space Bags, waaronder de Space Bags Ottoman. Het lijkt een poef, maar in werkelijkheid is het een enorm opbergsysteem waar u lekker op kunt zitten.

Wat is het voordeel van een Space Bag?

Natuurlijk is het grootste voordeel van de Space Bags dat u enorm veel ruimte zal gaan besparen, waardoor u plek heeft voor andere dingen. Maar naast de ruimtebesparing in uw koffers, kasten, et cetera zal de inhoud ook bescherm zijn tegen vuil, ongedierte en vocht. Alles wat in de herbruikbare opbergzakken gaat, zal dus beschermd zijn en in dezelfde staat weer uit de zak komen als dat het erin ging. Hierdoor is de Space Bag ook een superoplossing voor belangrijke documenten, waardevolle foto’s en videobanden. Er kan niks mee gebeuren!

Waarvoor kan ik de Space Bags gebruiken?

Mogelijkheden Space Bag

De Space Bags begonnen met een kleine set van 3 verschillende maten zakken (Small, Medium en Large), maar inmiddels is het assortiment enorm uitgebreid. Hierdoor zijn er inmiddels Space Bags voor de meest uiteenlopende opbergklussen. Natuurlijk bepaalt u zelf wat u opbergt in de zakken, maar onderstaande artikelen zullen dankzij de Space Bags nauwelijks nog ruimte innemen:

 • (Seizoens-)dekens
 • Tuinkussens
 • (Seizoens-)kussens
 • Winter- en zomerkleding
 • Trouwjurk
 • Belangrijke documenten
 • Waardevolle foto’s en andere artikelen

Welke soorten Space Bags zijn er?

Zoals hiervoor al gezegd is het assortiment van de Space Bags de laatste jaren enorm gegroeid. Voor ieder opruimklusje is er wel een speciale Space Bag te vinden. Hieronder vindt u het gehele assortiment van de Space Bags evenals de afmetingen.

 • Medium – 45 x 57 cm
 • Large – 54 x 85 cm – perfect voor kleding
 • Extra Large – 67 x 100 cm – 2 persoons-dekbedden, kussens en dekens
 • Lavendel XL – 67 x 100 cm – hetzelfde als de XL, maar met frisse lavendelgeur
 • Jumbo – 89 x 121 cm – tuinkussen, dekbedden, kussens, et cetera
 • Hang Out Suit size – 70 x 104 cm – speciaal voor kostuums, pakken en smokings
 • Hang Out Dress size – 70 x 150 cm – extra lang dus perfect voor avond-, zomer- en trouwjurken
 • Dual Use – 54 x 85 – een large bag met zowel Vac. als Roll Off systeem
 • Cube L – 55 x 75 x 26 cm – kubuszakken voor bijvoorbeeld kussens
 • Cube XL – 67 x 100 x 32 – extra grote kubuszak
 • Travel Bags Medium – 34 x 39 cm – de oplossing voor ruimtegebrek in uw koffer
 • Travel Bags Large – 45 x 57 cm – de oplossing voor ruimtegebrek in uw koffer
 • Ottoman poef – 24,25 x 24,25 x 35,5 cm (poef) & 67 x 100 x 31 cm (zak)

Al deze Space Bags zijn uiteraard verkrijgbaar op de speciale Space Bags-pagina van NoviSell.nl. Daar krijgt u tijdelijk 10% korting op het gehele assortiment van de Space Bags. Gebruik hiervoor de kortingscode SPACE2014 tijdens het bestelproces, waarna de korting direct in minderen zal worden gebracht.

Space Bags Travel

 

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme