NoviSell’s Funcooking Top 5!

Kerstdiner

Het is ieder jaar weer een grote verrassing. Zowel u als uw gasten vragen zichzelf af wat ze voorgeschoteld gaan krijgen op Kerstavond, Eerste Kerstdag of op de afsluitende Tweede. Het liefst schotelt u ze een 10-gangen sterrendiner voor, maar hiervoor heeft u simpelweg niet genoeg (capaci)tijd. Die standaard gourmetpan stond vorig jaar ook al op de kersttafel en begint langzamerhand een beetje een stoffige keuze te worden.

Maar wat moet u dan doen om uw gasten te verwennen? Stop met zoeken, want NoviSell stelde haar ultieme Funcooking Top 5 samen! Allemaal producten die één ding gemeen hebben, ze bieden u en uw gasten het genot en gemak wat u wel heeft verdiend. Zo kunt u dit jaar genieten van Kerstmis!

#5 Harry Blackstone Grillen

Harry BlackstoneNatuurlijk hoort gezellig grillen in de top 5 thuis. Iets wat nooit meer uit onze kerstkeuken weg te denken zal zijn verdient zijn plek. Met de Harry Blackstone Tafelgrill doet u dit overigens om een gezonde, verantwoorde manier. Dankzij de spijkerharde anti aanbaklaag heeft u geen olie, vet of zout nodig die aanbakken tegen zal gaan. Nee, u legt uw stukje vlees op de grillplaat en bakt hem perfect af.

Nog een voordeel: het vet blijft niet op de plaat liggen, maar druppelt langzaam naar de vetcontainer. Zo bakt u uw biefstukje niet in het vet van uw satétje van even daarvoor. Heerlijk, puur en een garantie voor een mooie Kerstavond: de Harry Blackstone Grill staat zonder enige twijfel terecht op onze plek 5!

#4 Fonduen met de Waves Fonduepan

Fonduepan WavesOp nummer 4 een klassiekertje die zowel als hoofd- en nagerecht een succes kan worden. Fonduen kan op vele verschillende manieren, maar de klassieke vleesfondue is toch wel top hoor! Okee, de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de in druivenpitolie gebakken brokken vlees eerder bevorderend zijn voor het strakke overhemd dan voor de strakke buik, maar ja het is maar één keer per jaar december.

De Waves Fonduepan is er zowel in het rood als in een luxer uitziende zilverkleur en beiden geven ruimte aan zes personen. Uiteraard geleverd met bijbehorende fondueprikkers. Een topproduct en ideaal voor in de gezellige decembermaand. Verdiend op plekkie 4!

#3 Racletten

Racllete WavesEen bekend tafereel voor de wintersporters onder ons. Racletten = wintersport, wintersport = racletten. Gek eigenlijk dat zoiets bijna alleen maar op wintersport wordt gedaan en in eigen land weer volledig naar de achtergrond wordt verbannen.

Racletten komt van het Franse woord râcler, wat schaven betekent. Racletten is dan ook niet meer dan uw favoriete kaas zachtjes te smelten en de gesmolten laag vervolgens op uw bord te schaven. Vervolgens heerlijk de kaas oppeuzelen met uitjes, augurken of ham, salami en spekjes. Racletten wordt niet vaak gekozen voor kerstavond, maar daarom niet minder gezellig.

Misschien moet u het eens een keer proberen. U verrast in ieder geval uw gasten, want zij hebben dit echt nog nooit gedaan met Kerstmis. De Waves Raclette beschikt over de gave om dankzij zijn draaiende plateau iedereen te laten genieten van de heerlijke geur en smaak van gesmolten raclette-kaas!

#2 Pizzaretten

PizzaretteU kent hem ongetwijfeld al uit de foldertjes en de Pizzarette begint dan ook langzamerhand de gourmetpan op kerstavond te bedreigen. Logisch ook, want wat is er nou gezelliger dan gezellig met de kids uw eigen mini pizza’s te maken en deze in de terracotta pizza oven te schuiven. Binnen enkele minuten kunnen uw kinderen en gasten genieten van een eigen gebakken toppizza! U gegarandeerd succes dat het vooral uitstekend gaat doen  onder de kinderen en wees eerlijk, dat zijn we in december allemaal een klein beetje!

De Pizzarette is er in een 4- en een 6-persoonsuitvoering en sinds kort ook verkrijgbaar met een speciale pizza steen. Binnen 7 minuten zijn de pizzatjes klaar om genuttigd te worden! Smullen geblazen en dus een terechte zilveren plak voor de Pizzarette!

#1 Infraretten


Infrarette
Gezond, puur, heerlijk, gezellig, makkelijk en revolutionair. De Infrarette heeft alles in huis om de decembermaand iets minder slechts voor het figuur te maken en verdiend dus een eerste plek in onze Funcooking Top 5.

Dankzij de salamandergrill wordt de plaat van bovenaf verhit en loopt het slechte vet langzaam uit de stukjes vlees naar de vetcontainer. De bakplaat wordt daarnaast niet gloeiend heet en uw biefstukje zal dus op een rustige manier perfect bakken. Onze foodies zijn het erover eens, met de Infrarette wordt Kerstavond een stuk smaakvoller!

Nog een voordeel: doordat de plaat niet heet wordt zal het vet uit uw vlees ook niet aanbranden. Dit voorkomt die vervelende rook in huis en laat uw kleding gewoon fris ruiken. Geen rook, geen tranende ogen en een smaaksensatie van een bakplaat. Voor ons is er de komende kerst maar één nummer 1: de Infrarette!

De Infrarette van Food & Fun is al verkrijgbaar voor € 129,- ! Daarnaast speelt NoviSell tijdelijk even voor Kerstman, want u ontvangt bij uw Infrarette een gratis kado die u zelf uit kunt kiezen!

Podium Funcooking Top 5

NoviSell wenst u allen een mooie Kerstmis en is er van overtuigd dat dat met bovenstaande producten zeker gaat lukken!

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme