Over NoviSell Blog?

Zelfs een blog schrijven voor NoviSell BlogWelkom op de blog-pagina van NoviSell.nl. Wekelijks zullen hier artikelen verschijnen over onze producten, verschillende winacties, prijsvragen en testpanels en over NoviSell.nl zelf.

NoviSell.nl is het adres voor alle homeshopping producten, keukenartikelen, de leukste gadgets en beste fitnessartikelen. Bij NoviSell vindt u wat u wilt, voor de laagste prijs van NL. Daarnaast heeft u uw bestelling, mits op voorraad en voor 19.30 uur betaald, de volgende dag al in huis.

De wens van de klant staat bij NoviSell.nl centraal en wij doen er dan ook alles aan om u een perfecte informatievoorziening en service te bieden. Niet voor niets scoort NoviSell.nl al jaren goed op het onafhankelijke klantbeoordelingprogramma KiyOh en sinds begin dit jaar op Bol.com.

Door middel van dit blog zal NoviSell haar klanten voorzien van extra informatie over haar producten, service, prijsvragen, winacties en testpanels.

Zelf een blog-artikel schrijven of heeft u suggesties voor NoviSell?

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar leuke onderwerpen voor een volgend blog-artikel. Heeft u een leuk idee of lijkt het u leuk om zelf een keer een blog-artikel te schrijven. Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme