In 6 stappen de winter de deur uit met deze voorjaarsschoonmaak tips

Tips voor de voorjaarsschoonmaak
Het zonnetje schijnt, de lucht wordt blauw, lieve winter ga maar gauw! Nu de temperaturen heerlijk zijn en de lente steeds nadrukkelijker om de hoek komt kijken, krijgen we met z’n allen steeds meer zin om de winter weer voor een tijdje de ijskast in te duwen. Het is wel weer goed geweest met die dikke winterkleding en het is wel weer tijd voor korte broeken, blote armen en zonnebrillen op de snufferd.

Voorjaarsschoonmaak

Traditioneel hoort daar natuurlijk ook de grote voorjaarsschoonmaak bij. De winter de deur uit en de lente binnenhalen. Alhoewel het erg suf en ouderwets klinkt, kan het heerlijk zijn om uw huis eens even helemaal ondersteboven te halen en fris aan de lente te kunnen beginnen. NoviSell selecteerde voor u de handigste, slimste en leukste producten die u allemaal gaan helpen bij uw voorjaarsschoonmaak en de winter voor u de deur uitzetten!

Stap 1: Zeg maar gedag tegen dikke winterkleding en winterdekens

Winterkleding in Spacebags

De eerste stap die we gaan zetten in de grote schoonmaak. Het opruimen van dikke winterkleding en
die extra dikke dekens en dekbedden. Die hebben we voorlopig toch niet nodig en zien we in oktober wel weer terug. Maar ze nemen zoveel ruimte in beslag, dat u niet waar ze op te bergen.

Met de Space Bag opbergzakken zet u de eerste stap succesvol. Doe de dekens en kleding in deze zakken, zip ze dicht en zuig alle lucht eruit. Zo nemen ze drie keer minder plek in beslag en bergt u ze makkelijk op. Op de bovenste plank van uw kledingkast, zo ver mogelijk achterin.

Stap 2: P(l)ak alle dierenharen op

Niet alleen u wilt gaan genieten van de hogere temperaturen, ook uw huisdieren willen dit doen. Honden, katten, konijnen, ook zij zeggen gedag tegen hun winterjas. Helaas doen zij hun winterjas niet in een Spacebag maar laten ze gewoon achter op uw bank, broek, vloer, stoelen, eigenlijk zitten ze overal. En niets is zo vervelend dan dierenharen die door het hele huis zwerven.

De Roll Off Plakroller is een geweldige en goedkope uitkomst voor al deze dierenharen. De superkleverige roller neemt alle haren op en houdt ze vast tot u het wilt. Daarna spoelt u de Roll Off af onder de kraan, waarna hij gelijk weer even plakkerig is als voorheen. Zo bent u ook gewapend tegen u verharende konijn of hond die in de rui is.

Stap 3: Kleding buiten laten drogen

Nu het zonnetje zijn gezicht weer laat zien, kan uw gewassen kleding ook weer aan de droogmolen. Is dat misschien niet, hoe gek eigenlijk ook, het ultieme zomeridee. Naar buiten kijken en de was in het zonnetje zien hangen. De droger gaat u minder gebruiken en dus mag hij ook wel een grote schoonmaakbeurt krijgen.

Kleding buiten laten drogen

De talloze wasjes die u van de winter heeft gedraaid hebben ook uw droger flink toegetakeld en niet alleen het stoffilter zal vol zijn. Het stof heeft zich namelijk door heel uw droger verspreidt, wat uiteindelijk erg gevaarlijk kan zijn. Maar dan mag het wel de grote voorjaarsschoonmaak zijn, u gaat echt niet heel de droger open schroeven om hem even uit te stofzuigen.

Daar heeft u namelijk de Lint Lizard voor. Bevestig hem op vrijwel ieder stofzuiger slang en breng te flexibele slang in de droger. Zet uw stofzuiger aan en de Lint Lizard zal al het stof uit de droger zuigen. Veilig, snel en schoon!

Stap 4: Barbecue zomerklaar

Zo binnen hebben we gehad en we gaan zo langs de schone, stofvrije afvoerbuis van uw droger naar buiten en stuiten meteen op de barbecue die vorig jaar niet meer is schoongemaakt. Bij mooi weer hoort natuurlijk een barbecue, een schone barbecue het liefst. Helaas is uw bbq flink toegetakeld en kan hij wel een make-over gebruiken. De Grill Daddy en de Pink Stuff Allesreiniger zijn zo krachtig dat ook uw barbecue binnen no time zomerklaar zal zijn. Het zal splinternieuw lijken.

Stap 5: Ramen lappen is altijd een pretje

Nou ja, altijd? Feit is wel dat ook uw ramen en kozijnen wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Daar is het de afgelopen winter natuurlijk veel te fris voor geweest en werd het ramen zemen beperkt tot een vluchtige vochtige doek over de ruiten en snel even droogtrekken. Nu is het tijd om ze even lekker onder handen te nemen, want u wilt natuurlijk wel vanuit uw huiskamer het goudgele zonnetje kunnen zien schijnen.

De Aqua Laser Raamreiniger is een spons, zeem en trekker in één handig apparaat. U sprayt uw ruit nat en trekt in één beweging uw ramen schoon en droog. En het water zal niet op uw kozijnen terecht komen, maar zal direct worden opgezogen in de watercontainer. Streeploos, schoon en razendsnel gaat u dus naar de volgende stap in uw voorjaarsschoonmaak.

Stap 6: Laatste stapje naar bling

Niet alleen uw ramen hebben moeten leiden afgelopen winter. Wat te denken van uw trouwe auto. Door weer en wind heeft hij u afgelopen winter weer beschermd. Tijd om hem eens goed te bedanken met een voorjaarsschoonmaak beurt.

Natuurlijk kunt u daar uw zware tuinslang, emmer, autoshampoo en sponzen voor gebruiken, maar dat kan natuurlijk veel makkelijker en sneller. Met de Xhose groeiende tuinslang heeft u een meterslange tuinslang die nog geen 2 kilo weegt. Geen gesleur en gesjouw, maar juist heel makkelijk in gebruik.

Auto wassen met de Blaster Brush

En als u hierop de Aqua Laser Blaster Brush bevestigd heeft u alles in huis om uw auto weer zomerproof te maken. Deze schrobborstel is met zijn telescopische steel zeer handig en makkelijk in gebruik. Zo spuit hij tegelijk water en schrobt hij het vuil van uw auto. Uiteraard zijn de haren niet schadelijk voor de lak op uw auto, maar zijn uw handen wel ver verwijderd van het koude water.

Vieze voeten

Dit was uw schoonmaaktour, snel weer naar binnen om te genieten van uw schone huis. Maar uw schoenen zijn helemaal nat en vies van het schoonmaken van de auto. Gelukkig zuigt de Clean Step Mat uw schoenen helemaal schoon en stapt u met schone schoenen in uw schone huisje!

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme