Turboschiller van Solingen, meer dan een dunschiller

Een filmpje zegt meer dan duizenden woorden en eigenlijk zou ik het hier dan ook al bij kunnen laten. Vanaf het eerste moment dat u de Turboschiller ontdekt bent u verkocht! De Turboschiller is namelijk niet zomaar een dunschillertje, het is daarnaast namelijk een mini-mandoline, decoratiemes en snijplank in één.

Dé gadget voor in uw keuken!

Niet voor niets is het voor mij duidelijk dat de Turboschiller de musthave voor iedere keuken is, want ook ik was na het zien van bovenstaand filmpje verkocht. Het gemak, de veelzijdigheid en vlijmscherpe messen veranderden mijn, in eerste instantie, sceptische gevoel. Het zal wel weer zo’n amazing, geweldige, super handige, 7000-in-1 keukenmachine zijn, net als altijd!
7000-in-1 is wat te veel van het goede, maar dat u met de Turboschiller een hoop kan mag wel duidelijk zijn.

Dunschillen!

Het belangrijkste van een dunschiller is natuurlijk dat hij, hoe gek ook, dun schilt. Bijna iedere dunschiller doet dat wel, maar na een jaar zal dan niet bij alle gevallen meer het geval zijn. De Turboschiller blijft razend scherp dankzij de speciaal geslepen messen. Daarnaast snijdt u zowel in voorgaande als achterwaartse richting dubbel zo snel. In 6 keer heen en weer halen is bijvoorbeeld een komkommer al ontdaan van zijn schil.

Naast komkommers snijdt u uiteraard ook wortelen, aubergine, appel, aardappelen en zelfs ananas zonder moeite. Haal eenvoudigweg de scherpe messen van de Turboschiller er langs.

Decoreren met een dunschiller

De meeste dunschillers houden wel op bij het dunschillen, maar als u echt boft beschikt uw huidige dunschiller ook over van de leuke haakjes aan de zijkant. Van die haakjes waarvan bijna niemand weet waarvan ze zijn. Nou, in eerste instantie zijn deze haakjes gekomen om eenvoudige kleine, rotte plekjes van bijvoorbeeld een aardappel te snijden. Zo bent u niet aan het hannesen met een mesje, maar draait u het plekje er zonder moeite uit.

Maar als ik u nou eens vertel dat u met deze haakjes ook geweldige decoraties in uw groente en fruit kunt snijden, zodat kinderen dol zullen zijn op uw creaties. Kijk maar eens wat u kunt met de Turboschiller:

Decoraties met de Turboschiller

Mini-mandoline en snijplankTurboschiller Mandoline

Daar waar u met geluk een dunschiller treft die over van die leuke decoratiehaakjes beschikt, gaat de Turboschiller vrolijk verder. Daar wanneer soortgelijke hulpmiddelen het op hebben gegeven, heeft de Turboschiller nog iets in petto. U krijgt namelijk een snijplankje bij de Turboschiller, waarin u gemakkelijk de Turboschiller hangt. Zo brengt u deze twee delen samen tot een handige mini-mandoline, waarmee u knoflook, ui, en nog veel meer flinterdun schilt tot het laatste stukje. Zonder dat uw vingers in gevaar komen.

Prik een vork in uw knoflookteen en laat hem langs de messen glijden. Wat overblijft zijn flinterdunne knoflookplakjes, boordevol smaak.

Turboschiller, meer dan een dunschiller

De keuze is uiteraard aan u. Of u gaat voor uw oude dunschiller waarmee u nog wel een een vingertje meepakt en die uw ingrediënten beschadigen of u gaat voor de Turboschiller die veel meer is dan dat. Een dunschiller, decoratiemes en mini-mandoline in een goedkoop en handig keukenhulpstuk. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, dus wat houdt u nog tegen?

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme