Welk Aerobed luchtbed moet ik kiezen?

Slapen op wolken

Het klinkt waarschijnlijk erg bekend in de oren. U heeft wat vrienden uitgenodigd bij u thuis en de hapjes en drankjes vloeien rijkelijk. Op de gegeven moment komt dat moment dat uw gasten naar huis moeten, maar ja wie rijdt er? Op zo’n gezellige avond wil natuurlijk niemand de sjaak zijn om te bobben en wil iedereen een glaasje drinken. Hoe lekker zou het dan zijn dat u uw gasten binnen no-time een heerlijke slaapplek kan bieden, zonder veel gedoe maar met het comfort zoals thuis.

Automatische opblaasbare luchtbedden
Aerobed pomp

De Aerobed luchtbedden zijn voor u de meest ideale oplossing. Deze luchtbedden zijn niet alleen voorzien van een heerlijke zacht velours afgewerkte bovenkant, ze zijn allen ook nog voorzien van een automatische pomp. Niemand heeft natuurlijk zin om ’s nachts nog een luchtbed met een pompje om te gaan pompen en we wensen op zo’n moment alleen een luchtbed dat zich automatisch opblaast. Ook daarin bieden de Aerobedden voor u de perfecte oplossing, want u plugt de stekker in het stopcontact en schakelt de krachtige motor in. Binnen maximaal drie minuten tovert u uw huiskamer om in een comfortabele slaapkamer, speciaal voor uw gasten.

Materiaal van de Aerobedden

Waar traditionele luchtbedden vaak niet verder gaan dan kwetsbaar rubber dat snel scheurt, zijn de Aerobedden een stapje verder. Ieder Aerobed is namelijk vervaardigd uit perforatieresistent, 16 gauge dik PVC. De luchtbedden kunnen dus tegen een aardig stootje en, dankzij de elektronisch gesoldeerde naden, hebben ze een enorme draagkracht.

Welk gewicht kan een Aerobed aan?

Het gewicht dat een Aerobed aankan in uiteraard afhankelijk van het soort Aerobed. Grofweg zijn er 3 soorten te onderscheiden, de Single-uitvoering, Double-uitvoering en de King-uitvoering. De Single-modellen zijn belastbaar tot 136 kg, de Double-modellen tot 204 kg en de King-modellen zelfs tot maar liefst 272 kg.

Welk Aerobed is nou geschikt voor u?

Iedereen heeft wel zijn eigen reden om een luchtbed aan te schaffen. Wilt u voor de zekerheid een luchtbed in huis hebben en dan voor twee personen of alleen voor het vriendje van uw dochter? Of schaft u uw luchtbed juist aan om op vakantie mee te nemen en zelfs op de camping een heerlijke slaapplek te creeëren? Het scala aan mogelijkheden is misschien wel net zo groot als het assortiment Aerobedden.

Er zijn namelijk Aerobedden in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er Single uitvoering voor, u raadt het al, één persoon, maar ook Double en King uitvoeringen voor meerdere personen. Tevens maakt Aerobed onderscheid in bedhoogte. Zo zijn er luchtbedden met een standaard matrasdikte, de Mattress-modellen, maar ook luchtbedden die de hoogte hebben van een traditioneel bed, de Raised-modellen.

Voor ieder mens en wens is er dus wel een geschikt Aerobed te vinden. Vraag uzelf dus goed af waarom en voor wie u een Aerobed wilt kopen. Neem met deze gedachte eens een kijkje naar de tabel hieronder en u zult in no-time ontdekken welk Aerobed voor u geschikt zal zijn.

   Prijs Aantal personen Hoogte (cm) Breedte (cm) Belastbaar tot (kg) Soort Pomp 
Classic Mattress Single € 68 1 23 99 136 Opschroefbare pomp
Superior Mattress Single € 79 1 23 99 136 Pomp met afstandbediening
Superior Raised Single €144 1 46 99 136 Pomp met afstandbediening
Classic Raised Single €105 1 46 99 136 Opschroefbare pomp
Classic Mattress Double € 78 2 23 137 204 Opschroefbare pomp
Superior Mattress Double € 98 2 23 137 204 Pomp met afstandbediening
Classic Raised Double €118 2 46 137 204 Opschroefbare pomp
Superior Raised Double €159 2 46 137 204 Pomp met afstandbediening
Superior Mattress King €109 2 23 152 272 Pomp met afstandbediening
Superior Raised King €174 2 46 152 272 Pomp met afstandbediening
Classic Raised King €169 2 46 152 272 Opschroefbare pomp

Nu u weet welk Aerobed voor u de beste uitkomst zal zijn is het nog maar een kleine stap om ervoor te zorgen dat u overal een heerlijke, comfortabele slaapplek kunt creeëren, voor zowel uw gasten als voor uzelf. Waarom zou u niet kiezen voor de oersterke en simpele luchtbedden van Aerobed? Geen omkijken meer naar het opzetten van een slaapplaats, maar laat de Aerobed pomp zijn werk doen.

De Aerobedden zullen u gegarandeert een hoop rust en tijd geven, tijd waarin in heerlijk kunt blijven genieten van het gezellige avondje met uw vrienden.

NoviSell heeft het hele assortiment van Aerobed direct uit voorraad leverbaar. Neem hiervoor een kijkje in onze speciale luchtbedden-shop en bestel vandaag nog uw eigen Aerobed!

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme