Wonder Core Smart of Wonder Core, welke past het best bij mij?

U hebt ongetwijfeld als eens na zitten denken over de aanschaf van een fitnessapparaat, waarmee u in uw vertrouwde thuisomgeving kunt sporten wanneer u dat uitkomt. Heel begrijpelijk, want in ons drukke leven is er nauwelijks nog plaats voor een uitgebreide workoutsessie in de plaatselijke sportschool.

In de zoektocht naar een goed thuisfitnessapparaat belandt u al snel bij de bekende Rock Gym, Wonder Core en de Wonder Core Smart. Deze fitnessapparaten kent u van TV en geven allen aan revolutionair en zeer succesvol te zijn. Dankzij een nieuwe trainingstechniek worden spieren dubbel belast, met dezelfde inspanning. Dubbele training met dezelfde moeite dus!

De Wonder Core Smart en Wonder Core zijn als broer en zus van elkaar, maar welke is geschikt voor u?

Wonder Core, er is geen betere

Om het maar gelijk simpel te maken. Het is niet het geval dat de Wonder Core / Rock Gym beter is dan de Wonder Core Smart. Beiden zijn compleet andere fitnessapparaten, die enkel gebruik maken van het nieuwe beneden-parallelle trainingsprincipe.

Natuurlijk zijn er verschillen tussen de Wonder Core en de Wonder Core Smart, welke wij netjes voor u op een rijtje hebben gezet.

Mogelijkheden van de Wonder Core / Rock Gym1. Veelzijdigheid

Als we puur kijken naar de mogelijkheden die je met het apparaat hebt, dan kunnen we concluderen dat de Wonder Core en Rock Gym uitgebreider zijn dan de Wonder Core Smart. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de Wonder Core, waarmee u uw gehele lichaam op een leuke en afwisselende manier kunt trainen.

De Wonder Core Smart is hierin wat beperkter. Het aantal oefeningen dat u met dit fitnessapparaat kunt doen is niettemin zeer uitgebreid, maar qua accessoires en uitbreidingen is het voor de Wonder Core Smart wat minder.

2. Weerstand in te stellenWonder Core Smart

Daar waar de veelzijdigheid qua oefeningen minder is bij de Wonder Core Smart, daar is het niveau van de workout zeer breed in te stellen. Door middel van handige knoppen is de weerstand van de Wonder Core Smart naar wens af te stellen. Een zware workout doet u met een lage weerstand, waardoor het apparaat u minder zal ondersteunen. Een lichte workout kan met een hogere weerstand. Zodoende kan de Wonder Core Smart op ieder niveau worden afgestemd.

Dit is iets wat met de Wonder Core en Rock Gym minder specifiek is in te stellen. Tuurlijk hebben deze apparaten weerstandsbanden, maar dit werkt nog altijd niet zo specifiek en gericht als de Wonder Core Smart.

3. Compact

Hierin is wel een wezenlijk verschil te zien. De Wonder Core Smart hadden ze ook best de Wonder Core Compact kunnen noemen. Het apparaat is heel goed in te klappen en zo in de kast of onder bed op te bergen.

De Wonder Core en Rock Gym nemen hiertegenover juist wat meer ruimte in beslag. Alhoewel ook deze apparaat goed in te klappen zijn kan het opbergen van dit apparaat wat lastiger zijn. Het is maar net hoeveel ruimte u hiervoor vrij kunt maken.

4. Trainen van spieren

De Wonder Core en Rock Gym zijn zoals gezegd enorm veelzijdig in het aantal oefeningen dat ermee gedaan kan worden. Niet zo gek is dan ook dat u met de Wonder Core een full body workout kunt doen. Nagenoeg ieder spiertje kunt u trainen met de Wonder Core, waardoor u hiermee een all-in fitnessapparaat hebt.

De Wonder Core Smart is ook hierin wat beperkter. De beenspieren zijn wat minder te trainen en de workout richt zich vooral op de buikspieren. Deze kunt u overigens geweldig trainen met de Wonder Core Smart, maar daarbij blijft het eigenlijk wel.

Dus..

Hiermee hebben we eigenlijk de grootste verschillen tussen de Wonder Core en de Wonder Core Smart te pakken. Het is niet zozeer kiezen tussen deze twee apparaten, maar bepalen welke het beste voldoet aan uw wensen.

Bent u op zoek naar een fullbody-workout fitnessapparaat, waarmee u meerdere spiergroepen aan kunt pakken en is hierbij ruimte geen beperkte factor? Dan is de Wonder Core of Rock Gym voor u meer geschikt.

De Wonder Core Smart is het perfecte apparaat als u zeer gericht uw buikspieren wilt gaan trainen en te maken hebt met wat minder ruimte.

Zowel de Rock Gym als de Wonder Core Smart is te vinden in onze webshop en kan morgen al bij u bezorgd worden!

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme