Zo maakt u zelf de gezondste babyvoeding

Een dag heeft 24 uur, 1440 minuten dus. Alhoewel het heel wat lijkt, zijn deze minuten ook zo weer om. Helemaal als net een baby heeft gekregen en hier ten volste van wilt genieten. Logisch natuurlijk, want uw eigen Tess of Sem is uiteraard het mooiste van de hele wereld. Maar er komt zo veel bij kijken, dat u soms door de bomen het bos niet meer zult  zien.

U heeft namelijk wel wat beters te doen dan de hele dag bezig te zijn met het maken van verse babyvoeding. Een potje biedt u dan even dat ene rustmomentje voor uzelf. Een rustmoment die u sowieso te weinig heeft in deze periode. Maar zelf verse, supergezonde voeding voor uw kleine maken hoeft niet veel tijd te kosten en kan net zo makkelijk en snel zijn als de standaard potjes. Maar dan vele malen gezonder.

Gezond of snel?

Natuurlijk kunt u een vers fruithapje maken met een staafmixer, maar dan bent u nog een tijd bezig en heeft u een berg afwas waar je U tegen zegt. Wel gezond, niet heel snel. Maar de potjes zijn wel snel, maar minder gezond. De Baby Bullet combineert het goede van beide en bant het slechte uit. Super gezond en razendsnel een vers hapje voor uw kleine dus.

De makers van de Magic Bullet hebben een keukenapparaat ontwikkeld, speciaal voor het razendsnel maken van verse babyhapjes. Doe uw favoriete ingrediënten, of die van uw kindje, in de vrolijke mengbeker en draai het mes erop. Binnen enkele seconden heeft u een gezond, vitaminerijk hapje waar uw kind dol op zal zijn.

Verse babyvoeding

Verse-voedingVerse babyvoeding is niet alleen veel vitaminerijker en gezonder. U bepaalt hierbij ook zelf wat erin gaat. Dus geen conserveringsmiddelen en kunstmatige stoffen, maar gewoon puur en eerlijk.

Daarnaast leert u samen met uw kindje nieuwe smaken ontdekken en zult u merken wat uw kindje wel en niet lust. Hier speelt u natuurlijk op in en laat uw kindje optimaal genieten van zijn favoriete prakjes.

Waarom de Baby Bullet?

Het lijkt er al snel op dat de Baby Bullet gewoon een slap aftreksel is van de Magic Bullet. Geef het een andere kleur en naam en we hebben een nieuw product. Op veel vlakken klopt dit ook wel, aangezien het idee hetzelfde is. De makers van de Magic Bullet hebben echter de kinderziektes (wat leuk) eruit gehaald en verbeterd teruggebracht in de Baby Bullet. Daarnaast komt de Baby Bullet met een enorm accessoirepakket die stuk voor stuk veelvuldig gebruikt zullen worden.

U krijgt dus geen accessoires waarvan u denkt, “Wat moet ik er in hemelsnaam mee?”. Nee, gewoon handige hulpmiddelen die er voor zorgen dat u uw kindje gezonde, verse voeding kunt geven zonder dat u er enorm veel tijd aan kwijt bent.

Het geheim

Het geheim van de Baby Bullet is de grote vrolijke mengbeker met de 2 vlijmscherpe messen. Deze vermalen de ingrediënten tot een gepureerd prakje boordevol vitamines. In de grote mengbeker maakt u voor een weekvoorraad aan babyvoeding.

U beslist zelf of u de hapjes invriest in de 2 siliconen trays of dat u ze eenvoudig opslaat in de 6 opslagbekers en ze in de houder klikt. De opslagbekers zijn tevens voorzien van een handige datumring, zodat u precies kunt zien op welke dag het hapje is gemaakt.

Naast de verschillende opslagbekers en siliconen trays ontvangt u ook 2 reisbekers met vershouddeksel, een spatel, gebruikershandleiding en een receptengids.

Hiermee heeft u een zeer compleet systeem in huis, waarmee u eenvoudig verse babyvoeding maakt en opslaat.

Sneller en goedkoper!

Verse babyvoeding maken is met de Baby Bullet niet alleen veel sneller, wat te denken van de financiële besparing die u hiermee kunt doen. Met de Baby Bullet kunt u een weekvoorraad babyvoeding maken voor nog geen €3,- , wat uiteindelijk neerkomt op zo’n €0,12 cent per potje. U kunt zelf uitrekenen wat u hiervoor normaal gesproken kwijt zult zijn als u hiervoor potjes moest kopen. U bent in een maand zo €70,- lichter.

De Baby Bullet is dus gezonder, bespaart tijd en geld. Oké, u betaalt nu éénmalig €49,95 voor het apparaat, maar uw kindje zal daarna enorm lang kunnen genieten van verse, gezonde voeding. Daarnaast is die €49,95 een schijntje met wat u anders in een maand kwijt had geweest.

Verwen uw kindje dus eens goed en stap ook over op babyvoeding van de Baby Bullet. Het zal leuk worden en zult tijd vrij gaan maken om even snel een vers hapje te maken voor uw kleine, want niets is te goed en te gek voor uw kindje.

Baby-Bullet

 

Berichten

Bericht(en)

NOVISELL © 2015 Frontier Theme